Liga 1

CFR Cluj vrea să dea lovitura și în funcția de președinte! Fostul ecuson FIFA dorit de campioana României 

Neluțu Varga dorește să aducă un nou președinte la Cluj, după demiterea lui Marian Copilu. 

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 04 Septembrie 2021, 10:08
Data actualizarii: Sambata 04 Septembrie 2021, 10:31

După eliminarea rușinoasă din playoff-ul Europa League contra Stelei Roșii Belgrad, 1-6, Neluțu Varga a demis antrenorul și președintele clubului. Astfel, locul lui Șumudică a fost luat de Dan Petrescu, în timp ce poziția de președinte, deținută de Marian Copilu, este încă vacantă. 

Cristi Balaj, dorit de CFR Cluj

 

  • CFR Cluj vrea să dea lovitura și în funcția de președinte! Fostul ecuson FIFA dorit de campioana României

Cu toate că Bogdan Mara s-a întors la CFR, acesta a fost învestit pe aceeași fucție ca în mandatul trecut, cea de director sportiv. Pentru postul de conducător al clubului, după ce au fost refuzați de Dani Coman, Neluțu Varga și Dan Petrescu, pentru că antrenorul clujenilor a declarat că se consultă cu patronul la absolut orice decizie, s-au gândit la o nouă varianta. 

Potrivit digisport, Cristian Balaj se află în negocieri cu gruparea din Gruia pentru a ocupa funcția de președinte. Fostul arbitru ocupă în prezent aceeași poziție, numai că la Agenţia Naţională AntiDoping (ANAD). La ANAD, Balaj a inițiat un proiect de lege, care a fost adoptat în Camera Deputaților, cu privire la pedepsele penale pentru prodcătorii, traficanții și pentru cei care îndeamnă la administrarea de steroizi și hormoni de creștere.

Balaj, tentat să continue la ANAD
 

Contractul lui Balaj la ANAD expiră în 2024, iar conform aceleiași surse, fostul arbitru este îndoielnic cu privire la o întoarcerea în fotbalul românesc, acesta dorindu-și să duci la bun sfârșit proiectele inițiate în cadrul Agenției Naționale AntiDoping.

CITESTE SI

Modifică setările cookies