Emmanuel Culio CFR Cluj Superliga

„Nu vreau să păcălesc CFR-ul!” Culio, mai motivat ca niciodată să câștige titlul cu clujenii  

Emmanuel Culio s-a întors la CFR pentru a treia oară și a oferit primele declarații. 

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 02 Septembrie 2021, 15:39
Data actualizarii: Joi 02 Septembrie 2021, 15:51

Dan Petrescu a revenit pentru a treia oară la CFR. Neluțu Varga l-a demis pe Marius Șumudică, împreună cu tot staff-ul său, și a apelat la varianta care i-a adus cele mai mari succese din istoria clubului. 

Însă „Bursucul” nu a venit singur la CFR. Emmanuel Culio (38 ani) a fost primul nume pe care l-a dorit la Cluj, iar argentianul a răspuns cu inima deschisă și nu a ezitat să își declare dragostea pentru formația clujeană.

  • „Nu vreau să păcălesc CFR-ul!” Culio, mai motivat ca niciodată să câștige titlul cu clujenii

Culio: „Am venit înapoi acasă!”
 

Mă simt fericit că am venit acasă. A fost un an jumate foarte greu pentru mine, după ce s-a întâmplat cu familia mea. Când eram în avion aveam emoții încredibili, mi-am zis: „Am venit înapoi acasă!”.

Am dat totul în viața de jucător, aici a început fotbalistul Culio, la CFR. Am fost fericit aici, a fost incredibil, pentru mine înseamnă tot CFR-ul”, a precizat mijlocașul pentru rețelele de socializare ale CFR-ului. 

Culio a ținut să îi asigure pe fanii echipei din Gruia că încă mai este mânat de motivație și că forma sa fizică este bună, în ciuda faptului că a împlinit 38 de ani.  

„Îmi dau viața pe teren”
 

Eu vreau să câștig tot timpul, să muncesc mult pentru club. CFR e o echipă mare, trebuie să muncești pentru campionat. Aici dacă ești pe doi, nu merge. Trebuie să fii campion. Nu îmi place nici măcar egalul, vreau să câștigăm.

Am presiune mare, tot ce spune Dan trebuie aplicat în teren. Asta îmi place mult. Dacă nu am presiune nu mă simt bine. În fiecare zi muncesc pentru club, fani și echipă. Trebuie să muncesc pentru a câștiga. 

Îmi dau viața pe teren. Am 38 de ani și joc fotbal, e ceva. Toată viața am fost profesionist. Joc fotbal pentru că mă simt bine, nu vreau să păcălesc CFR-ul, care mi-a dat tot, în viață și în fotbal”, a dezvăluit jucătorul. 

Culio a fost unul dintre protagoniștii primului titlu cucerit de CFR, în 2008. De altfel, argentininaul are în palmare cinci campionate cu clujenii, din cele șapte din întreaga istorie. Pe lângă acestea, a mai câștigat de trei ori Cupa României și de patru ori Supercupa României. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies