Bogdan Mara a anunțat noile transferuri și plecări de la CFR! Ce jucători vin sub comanda lui Petrescu 

Dan Petrescu Bogdan Mara CFR Cluj Superliga Bogdan Mara a anunțat noile transferuri și plecări de la CFR! Ce jucătorii vin sub comanda lui Petrescu
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 31 August 2021, 20:11
Data actualizarii: Marti 31 August 2021, 20:24

Lui Dan Petrescu i-au fost aduși deja trei jucători pe care i-a cerut în noul mandat la CFR Cluj.

Bogdan Mara s-a întors în calitate de director sportiv la CFR, fucție pe care a ocupat-o în perioada 2017-2020. Oficialul clujean a intrat direct în pâine și a perfectat deja trei transferuri cerute de Dan Petrescu.

Bordeianu, Culio și Florin Ștefan au semnat cu CFR Cluj. Sperăm că am făcut transferuri bune. Sunt jucători pe care Dan Petrescu și i-a dorit și în care are încredere. 

Dan se bazează pe Camora, iar Florin Ștefan este un jucător tânăr, de perspectivă, în care noi avem mare încredere”, a declarat Bogdan Mara la Digi Sport. 

Mara: „Nu vrea nimeni să plece Arlauskis”
 

Astfel, pe lângă revenirile lui Culio și Bordeianu, și transferul lui Florin Ștefan, fost jucător la Sepsi OSK, noul director sportiv din Gruia a vorbit și despre fotbaliștii pe care Petrescu nu se va baza la CFR. 

„Din moment ce au fost aduși Culio și Bordeianu, încercăm să îi eliberăm pe Tahiri și Fofana. Vom căuta soluții pentru acești jucători și vom vedea ce soluții sunt. 

Nu vrea nimeni să plece Arlauskis. Nu s-a pus problema. Este un portar de mare valoare, care a făcut istorie cu clubul nostru și în care noi avem încredere”, a specificat Bogdan Mara. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!