Liga 1

„Pe noi ne-a lăsat cu fundul în baltă!” Valeriu Iftime, dezamăgit că Meleke se va despărți de CFR Cluj

Ulrich Meleke se va despărți de CFR Cluj.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 02 Septembrie 2021, 20:44
Data actualizarii: Joi 02 Septembrie 2021, 20:50

Fotbalistul venit la începutul acestui an la Botoșani și transferat în această vară la CFR s-a înțeles cu FC Voluntari și mâine va semna contractul cu trupa din Ilfov.

Valeriu Iftime, patronul Botoșaniului, clubul care l-a adus pe ivorian în fotbalul românesc, s-a declarat dezamăgit de alegerile acestuia și arată cu degetul spre impresarul jucătorului, care l-a convins să se despartă de moldoveni în această vară.

„Îmi pare rău să aud că Meleke a ajuns la Voluntari, dar așa se întâmplă când te iei după impresari și crezi că te duci să rupi norii la CFR. Eu îmi pusesem mari speranțe în acest jucător, dar ne-a lăsat cu fundul în baltă. Pur și simplu nu a mai vrut să meagră cu noi în cantonament în Austria, deși mai avea la Botoșani trei ani de contract. CFR a vrut să ni-l dea înapoi, dar nu am mai dorit noi.

Niciodată nu am avut vreo ofertă de la Gigi Becali pentru Meleke. El e un jucător tânăr, dar consider că a făcut un pas în spate prin acest transfer la Voluntari”, a spus Valeriu Iftime, potrivit ProSport.

250 de mii de euro a plătit CFR Cluj în schimbul fotbalistului ivorian.

CITESTE SI
ULTIMELE STIRI

Modifică setările cookies