Liga 1

Cutremur la CFR! Șase fotbaliști importanți nu au fost înscriși pe lista UEFA

CFR Cluj nu a înscris cinci fotbaliști importanți pe lista pentru UEFA Conference League.

Iosif Pintilie
Data publicarii: Joi 02 Septembrie 2021, 16:08
Data actualizarii: Joi 02 Septembrie 2021, 17:28

Campioana României a decis să nu înscrie cinci fotbaliști importanți pe lista UEFA. Conform Gazetei Sporturilor, Giedrus Arlauskis, Iasmin Latovlevici, Alexandru Chipciu, Ulrich Meleke, Anas Tahiri și Guessouma Fofana nu au fost trecuți de Dan Petrescu pe lista fotbaliștilor pe care se va baza în Conference League.

Ulrich Meleke, Anas Tahiri și Guessouma Fofana au venit în această, la cerera lui Marius Șumudică. Fofana a venit de la Guingamp, în timp ce Tahiri a fost adus de la Waalwijk, iar Meleke de la FC Botoșani. Dan Petrescu nu îi dorește pe aceștia la echipă.

  • BREAKING NEWS Cutremur la CFR! Cinci fotbaliști importanți nu au fost înscriși pe lista UEFA

Toți cei șase fotbaliști nu se mai găsesc nici măcar pe site-ul LPF.

Se pare că toți cei cinci fotbaliști ar putea pleca de la CFR. Dacă de Chipciu și Latovlevic s-a vorbit insistent despre o despărțire, Arlauskis părea ca și întors din drum de stafful CFR-ului, asta deși lituanianul dorea să plece de la echipă în urma despărțirii de Marian Copilu.

Se pare că Arlauskis este convins să plece de la CFR și ar fi chiar dispus să revină la FCSB, așa cum a făcut și Paulo Vinicius, pentru a-i arăta campioanei că a greșit. Lipsa înscrierii pe lista UEFA pare a fi echivalentă cu despărțirea de acești fotbaliști.

CITESTE SI

Modifică setările cookies