Dani Coman FC Hermannstadt Liga 2

Dani Coman rămâne președinte la FC Hermannstadt. Anunțul oficial făcut de clubul din Sibiu după oferta de la CFR 

Clubul FC Hermannstadt rămâne în poziția de președinte al echipei. 

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 31 August 2021, 15:46
Data actualizarii: Marti 31 August 2021, 16:16

După venirea lui Dan Petrescu la CFR Cluj, oficialii campioanei i-au făcut o ofertă lui Dani Coman pentru a prelua funcția de președinte, însă acesta a refuzat propunerea. 

"Vreau să le mulțumesc celor de la C.F.R.Cluj pentru propunerea făcută, mai ales că vine din partea unui club care domină fotbalul românesc de ani buni și este singurul care ne mai reprezintă și în acest sezon în Europa. Foarte probabil aș fi mers la fosta și următoarea campioană a Ligii I, dar am ales să nu părăsesc proiectul început la Sibiu, din câteva motive pe care vreau să le explic în continuare.

Am promis celor de la FCH, la instalare, că-mi asum proiectul promovării, iar cuvântul dat domnilor Ștefan Băcilă, Claudiu Rotar și Ciprian Fulea a fost decisiv în alegerea făcută în prezent. Cuvântul dat este mai important decât faima, banii, trofeele, de cele mai multe ori, deși, repet, provocarea de a lucra la clubul momentului în fotbalul românesc este chiar una ,,greu de nerefuzat”.", a fost mesajul transmis de Dani Coman. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!