Stranieri

CFR, FCSB și Universitatea Craiova se luptă pentru semătura unui internațional român! L-ar putea aduce gratis

Cei trei granzi din Liga 1 se luptă pentru a aduce gratis un internațional de tineret.

Iosif Pintilie
Data publicarii: Vineri 03 Septembrie 2021, 17:09
Data actualizarii: Vineri 03 Septembrie 2021, 17:32

Alexandru Dobre mai are trei ani de contract cu Dijon, însă ar putea părăsi gratis echipa. Component al lotului cu care Mirel Rădoi a mers la Jocurile Olinpice de la Tokyo, Dobre poate profita de situația echipei salee și să plece din Hexagon.

Alex Dobre, pe "radarul" echipelor cu bani din Liga 1

 

  • CFR, FCSB și Universitatea Craiova se luptă pentru semătura unui internațional român! L-ar putea aduce gratis

Dijon a retrogradat în liga secundă din Franța, iar această non-performanță sportivă îi pune pe francezi într-o situație delicată. Trebuies să respecte niște plafoane stricte de fair-play financiar, astfel că sunt nevoiți să renunțe la mai mulți fotbaliști.

Dijon a avut oferte pentru Dobre, însă le-a refuzat în speranța unei măriri de preț. Gazeta Sporturilor informează că echipe din Olanda, Elveția sau din liga secundă din Anglia s-au interesat de el, însă francezii au ținut mult la preț, mai ales că au plătit pe el, atunci când l-au adus de la Bornemouth, un milion de euro.

În sezonul trecut, Dobre a jucat de 22 de ori în prima ligă din Franța. CFR, FCSB și Universitatea Craiova duc o luptă în trei pentru semnătura fotbalistului cotat de transfermarkt la 1 milion de euro. Clubul din Franța este presat să îl cedeze gratis, pentru a scăpa de salariul lui, însă o decizie va fi luată în săptămânile următoare.

CITESTE SI

Modifică setările cookies