VIDEO CFR, o oală sub presiune. Ședință în garaj și mulți nervi. Șumudică: "N-am crezut că se poate întâmpla așa ceva!"

Marius Șumudică nu mai e dorit de conducătorii campioanei CFR Cluj, care le-au transmis azi paznicilor din cantonament să nu-l mai lase în baza de pregătire a trupei din Gruia. 

 

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 27 August 2021, 14:47
Data actualizarii: Vineri 27 August 2021, 16:00

Tehnicianul bucureștean s-a arătat revoltat de atitudinea cu care a fost întâmpinat și de faptul că oficialii campioanei nici măcar nu l-au înștiințat despre planurile lor, iar scenele de la Cluj-Napoca, de vineri dimineață, reflectă modul neprofesionist în care unii patroni din fotbalul românesc aleg să gestioneze situațiile de criză.

După ce a ținut o mini-ședință într-un garaj, alături de câțiva jucători, printre care și lituanianul Giedrius Arlauskis, cel mai vehement la adresa conducerii, Șumudică a plecat spre apartamemtul său din Cluj-Napoca. 

Șumudică: "Eu am un contract în vigoare"

Susține că a rămas cu un gust sălciu după cele întâmplate, dar își vede de taskurile din fișa postului, atât timp cât nimeni nu l-a înștiințat că va fi demis. Șumudică are o clauză de reziliere consistentă despre care puteți citi AICI! 

"Vom vedea ce se va întrâmpla! Mai departe, am afișat pe grup (n.r.: - de WhatsApp) programul pentru a doua zi. Dumneavoastă trebuie să trageții concluziile (n.r.: - dacă se află într-o situație josnică). 

Eu am un contract în vigoare, deocamdată sunt antrenorul echipei CFR, mai departe vom vedea ce se va întâmpla. Dacă în momentele astea... Astfel de clipe trăim...

Întrebați-i pe jucători ce simt? Numai Arlauskis mă susținea? (n.r. - cu referire la grupul de jucători care-l susține pe Marius Șumudică). N-am crezut în viața mea că e poate întâmpla așa ceva în România!", a transmis Șumudică, în timp ce se îndrepta spre mașină. 

Ședința din garaj

 

"E cel mai ciudat lucru în care ați ținut o ședință?", a fost întrebat tehnicianul. "În garaj, da!", a întărit Șumudică. 

"Orice aș vorbi este împotriva mea. Am venit cu o oră și jumătate înainte, doar să-mi fac programul, vedem ce se întâmplă până mâine!", a încheiat tehnicianul. 

Cel mai probabil, dacă se va ajunge la un acord între conducerea ardelenilor și Marius Șumudică, următorul antrenor ar putea deveni Dan Petrescu. 

Neluțu Varga a anunțat ieri, la Digi Sport, că nu numai Marius Șumudică va pleca de la CFR, ci și președintele formației ardelene, Marian Copilu. 

CITESTE SI
VIDEO PROTVPLUS.RO
VIDEO VOYO.RO
Modifică setările cookies