Dinamo Cosmin Contra Javi Reyes Superliga BREAKING NEWS! Vestea pe care fanii lui Dinamo nu doreau sa o auda: Cosmin Contra apeleaza la FRF pentru a-si recupera banii

Vestea pe care fanii lui Dinamo nu doreau sa o auda! Cosmin Contra apeleaza la FRF pentru a-si recupera banii

Cosmin Contra s-a despartit de Dinamo in decembrie 2020 din cauza problemelor financiare de la clubul din Stefan cel Mare.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 29 Ianuarie 2021, 15:30
Data actualizarii: Vineri 29 Ianuarie 2021, 16:35

Antrenorul de 45 de ani este in continuare in asteptarea salariilor restante din perioada cand a pregatit echipa. Potrivit Gazetei Sporturilor, Contra ar avea de primit suma de 75.000 de euro si, de asemenea, preparatorul fizic spaniol pe care el l-a adus, Javi Reyes, ar trebui sa primeasca 30.000 de euro.

Sursa citata anunta ca fostul selectioner al nationalei Romaniei s-a adresat comisiilor Federatiei Romane de Fotbal pentru a solutiona acest caz si pentru a-si primi banii cat mai repede.

Conform Gazetei, in cazul lui Reyes Camera Nationala pentru Solutionarea Litigiilor din cadrul FRF va da un verdict cel mai probabil pe data de 11 februarie.

In ceea ce il priveste pe Cosmin Contra, ramane de vazut cand se va da un raspuns, si mai important, cand va primi antrenorul salariile restante de la Dinamo.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!