"A acceptat situatia!" Anunt OFICIAL de la Dinamo in cazul lui Anton! Ce decizie a luat fotbalistul dupa ce a primit oferta din Turcia

Dinamo Erzurumspor Paul Anton suporteri ddb Transfer Superliga EXCLUSIV | Paul Anton, dorit la o echipa din prima liga a Turciei! "Oferta este foarte buna financiar!"
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 29 Ianuarie 2021, 20:21
Data actualizarii: Vineri 29 Ianuarie 2021, 20:40

Unii dintre jucatorii lui Dinamo au primit o parte din bani de la suporteri inainte de partida cu Gaz Metan Medias. 

20:30 Directorul sportiv al lui Dinamo a dezvaluit ca Paul Anton va ramane la club, cel putin pana la finalul acestui sezon. 

"Paul nu pleaca in Turcia. El iubeste Dinamo, iubeste fanii si este profesionist. A acceptat situatia si sunt sigur ca va trage tare pentru aceasta echipa. Cel putin pana la vara nu avem cum sa il lasam sa plece pentru ca avem mare nevoie de el. Este netransferabil", a spus Marius Nicolae pentru doardinamo.ro. 


Paul Anton nu s-a numarat printre ei, dupa meciul din Stefan cel Mare declarandu-se nemultumit de acest lucru, dar spunand ca este concentrat pe ceea ce are de facut si ca va continua sa lupte pentru Dinamo pana la finalul contractului sau. 

Joi, suporterii-actionari de la club i-au platit o parte dintre salariile restante lui Anton, insa fotbalistul a primit in aceasta dimineata o oferta importanta. 

Mijlocasul este dorit la Erzurumspor, echipa din prima liga a Turciei, managerul sportiv al lui Dinamo oferind detalii despre oferta turcilor, in exclusivitate pentru www.sport.ro: 

"Lui Paul Anton i s-au achitat anumite drepturi salariale si, financiar, totul este pe drumul cel bun acum. Numai ca el are si o oferta din Turcia pe care o analizeaza impreuna cu clubul. Oferta este foarte, foarte buna din punct de vedere financiar pentru el.

Dinamo nu este de acord sa se desparta pana la vara de Paul Anton. In cursul zilei de astazi se vor clarifica lucrurile", a declarat Marius Nicolae. 

Oferta din Turcia a venit astazi, prin agentul fotbalistului, Lucian Marinescu. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!