Liga 1

Dinamovistii cer interventia urgenta a AMBASADORULUI Spaniei si il ameninta pe Cortacero! Protest UNIC pentru a-l SCOATE din club

Tensiunea atinge cote alarmante la Dinamo.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 24 Noiembrie 2020, 22:32
Data actualizarii: Miercuri 25 Noiembrie 2020, 16:15

Situatia financiara a clubului este dezastruoasa, iar proprietarii clubului le cer suporterilor sa aiba rabdare. Acestia, insa, se pare ca si-au pierdut de mult increderea in proiecutul "Nuevo Dinamo".

Suporterii din "Peluza Catalin Hildan" au postat un mesaj fara precedent pe o retea de socializare. Acestia cer nici mai mult nici mai putin decat interventia ambasadorului Spaniei la Bucuresti, Manuel Larrotcha Parada, in situatia creeata la club de investitorii din Granada.

Mai mult decat atat, fanii dinamovisti il ameninta pe Pablo Cortacero cu proteste masive, amintind de faptul ca in Spania sunt foarte multi romani si, de asemenea, facand o comparatie cu revolutia din Romania din 1989.

In incheiere, ultrasii dinamovisti ii indeamna pe toti cei care sustin aceasta echipa sa ii trimita mesaje ambasadorului spaniol, pentru a-l determina sa intervina in acest caz.

Modifică setările cookies