ADIO GHENCEA pentru FCSB? Ce spune comandantul clubului Steaua despre BIJUTERIA de 100 de milioane de euro

FCSB csa steaua Ghencea Fotbal intern Ghencea, taram interzis pentru FCSB? Comandantul CSA Steaua anunta cu fermitate: "Categoric, putem refuza!"
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 24 Noiembrie 2020, 22:03
Data actualizarii: Marti 24 Noiembrie 2020, 22:08

Continua conflictul de la distanta intre FCSB si CSA Steaua.

S-a vorbit foarte mult despre posibilitatea ca echipa lui Gigi Becali sa isi dispute meciurile de pe teren propriu pe noul stadion din Ghencea.

Insa, comandantul Clubului Sportiv al Armatei Steaua, Madalin Hincu, a dezvaluit pentru o publicatie a suporterilor stelisti ca cei care au stadionul in administrare au dreptul de a refuza o solicitare venita din partea altor cluburi. Hincu a argumentat un eventual refuz pentru FCSB s-ar baza pe o aglomerare de evenimente intr-un timp scurt.

"Este o obligatie a mea sa administrez stadionul. Imi doresc sa facem o echipa atat de puternica la fotbal si la rugby incat sa nu avem timp pentru alte meciuri, iar in timpul care va fi liber sa putem primi echipa nationala si eventual sa organizam eventimente care sa ne aduca bani. 

Poate veni din partea oricui o solicitare. Categoric, poti refuza. Eu nici nu cred ca cei de la FCSB s-au gandit sa joace in Ghencea. Aglomerarea programului nu o facem ca vrem sa il aglomeram, ci vine din faptul ca imi doresc sa avem densitate motrica, sa fie cat mai multa miscare pe stadion si sa avem cat mai multe evenimente", a spus Hincu pentru "Natiunea Stelista".

De asemenea, potrivit DigiSport, comandantul CSA a declarat referitor la inaugurarea oficiala a noului stadion Ghencea: "Vom incepe preluarea la inceputul lunii decembrie, va dura aproximativ doua luni de zile, iar inaugurarea stadionului preconizam sa fie undeva in perioada aprilie-mai 2021".

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!