Adus sa faca MINUNI pe banca FCSB-ului, Neubert anunta conducerea: "Nu sunt Harry Potter! Nu am o bagheta magica!" Mesajul pentru Becali 

FCSB Gigi Becali Thomas Neubert Superliga Adus sa faca MINUNI pe banca FCSB-ului, Neubert anunta conducerea: "Nu sunt Harry Potter! Nu am o bagheta magica!" Mesajul pentru Becali
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 14 Iulie 2020, 08:55
Data actualizarii: Marti 14 Iulie 2020, 08:56

Gigi Becali a facut mutarea prin care poate visa din nou la titlu in Liga 1. 

Patronul FCSB l-a adus pe Thomas Neubert la echipa, insotit de Toni Petrea, secundul lui Laurentiu Reghecampf. Gigi Becali a decis sa faca schimbari la nivel de staff dupa accidentarile repetate suferite de jucatorii ros-albastrilor de la restartul campionatului. 

In acest sezon, FCSB a iesit din lupta pentru titlu, iar jucatorii lui Gigi Becali nu au inca asigurat locul de cupele europene. Patronul FCSB refuza sa se mai loveasca de o astfel de situatie si sezonul urmator, motivand astfel inlocuirea lui Vintila si aducerea lui Neubert, de la care are asteptari sa revolutioneze lotul. 

Neubert a vorbit despre venirea la FCSB si a refuzat sa faca promisiuni pe care nu ar putea sa le indeplineasca. Preparatorul fizic i-a transmis si un mesaj indirect patronului. 

"Nu sunt Harry Potter! Nu am o bagheta magica, sa zic abracadabra, totul o sa se schimbe. 

Nu este ca si cum vin si spun: 'Bine, acum acest jucator costa un milion si dupa sase luni va face cinci milioane' ", a spus Thomas Neubert pentru AntenaSport. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!