Liga 1

Un fost oficial de la FCSB explica avantajul pe care il are Universitatea Craiova in lupta pentru titlu: "Eu cred ca este un mare castig faptul ca Bergodi nu este oltean"

Universitatea Craiova s-a impus in fata lui FCSB cu 2-1 si a facut un nou pas catre cucerirea titlului.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 13 Iulie 2020, 11:15
Data actualizarii: Luni 13 Iulie 2020, 11:20

Echipa din Banie nu a mai castigat campionatul de 29 de ani, iar Cristiano Bergodi este foarte aproape de o performanta istorica.

Fostul oficial de la FCSB, Narcis Raducan, considera ca daca Universitatea Craiova avea la carma echipei un antrenor oltean, el ar fi fost mult prea implicat emotional pentru a gestiona bine situatia.

"Bergodi este un timp foarte echilibrat. Eu cred ca este un mare castig faptul ca Bergodi nu este oltean, ci este italian. Un oltean era atat de implicat emotional incat poate nu reusea sa gestioneze atat de bine nici momentele de succes. Conteaza si cum gestionezi succesul.  Sa va imaginati ca dupa partida de aseara era o petrecere de nedescris, dar ei nu au castigat nimic.

Eu spun efectiv ca unul nascut acolo era foarte implicat emotional si era foarte greu sa tina echipa in toata nebunia asta si sa se concentreze. Bergodi gestioneaza cu mai mare echilibru si asta este un castig foarte mare pentru Craiova", a declarat Narcis Raducan pentru PRO X.

CITESTE SI

Modifică setările cookies