Mihai Stoica cfr FCSB Gigi Becali Liga 1 Superliga Mihai Stoica face din nou SHOW pe internet! Oficialul de la FCSB trimite din nou sageti catre CCA: "Era liber Barsan. Cel mai mare barosan"

Mihai Stoica face iar SHOW pe internet! Oficialul de la FCSB trimite din nou sageti catre CCA: "Era liber Barsan. Cel mai mare barosan"

Oficialul clubului patronat de Gigi Becali nu a trecut peste dezamagirea esecului de la Craiova. 

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 13 Iulie 2020, 21:18
Data actualizarii: Luni 13 Iulie 2020, 21:24

Dupa ce FCSB a pierdut cu 2-1 la Craiova, Mihai Stoica a acuzat arbitrajul lui Barsan pe Facebook. Cel poreclit 'Meme'a reprosat centralului neacordarea a doua penalty-uri pe care considera ca echipa sa trebuia sa le primeasca, dar s-a legat si de maniera in care adversarii sai au primit doua lovituri de pedeapsa. 

'Meme' si-a continuat recitatul pe Facebook si astazi, cand a contestat delegarea lui Ovidiu Hategan la partida dintre CFR si Gaz Metan Medias. 

"Hategan n-avea cum sa arbitreze Craiova - Steaua, era delegat la meciul anului, CFR - GMM 2. N-a putut Hategan, nici Avram, noroc ca era liber Barsan. Cel mai mare barosan", a postat Stoica pe Facebook. 

Oficialul ros-albastrilor a ironizat astfel si echipa din Medias, ramasa fara multi jucatori de baza la finalul lunii iunie.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!