A garantat pentru Cortacero la Dinamo si apoi a DISPARUT! Legenda 'cainilor', de negasit dupa scandalul cu spaniolii: "Nu a venit vreodata pe la noi!"

Pablo Cortacero Cornel Talnar Dinamo Superliga A garantat pentru Cortacero la Dinamo si apoi a DISPARUT! Legenda 'cainilor', de negasit dupa scandalul cu spaniolii: "Nu a venit vreodata pe la noi!"
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 05 Martie 2021, 22:33
Data actualizarii: Vineri 05 Martie 2021, 22:34

Dupa 'disparitiile' lui Pablo Cortacero si Dorin Serdean, cel care a garantat pentru iberici a disparut si el.

Cornel Talnar este de negasit de cateva luni, de cand a izbucnit scandalul intre suporteri si spanioli. Cel care a garantat pentru Pablo Cortacero in momentul in care a preluat clubul de la Negoita a realizat greseala facuta si a disparut de la club.

Surse din cadrul clubului au declarat pentru ProSport ca legenda 'cainilor' nu a mai trecut pe la echipa de cateva luni bune, iar managerul sportiv Mario Nicolae a confirmat acest lucru.

In luna decembrie, Cortacero l-a scos pe Talnar din Consiliul de Administratie dupa ce acesta s-a dezis de conducatorii spanioli.

"Nu vreau sa comentez  despre Cornel Talnar din perioada in care eu nu ma aflam la Dinamo. Eu va pot oferi amanunte doar de cand sunt eu in aceasta functie.

Nu stiu daca nea Cornel Talnar o avea acum vreo treaba pe la centrul de copii si juniori, dar va pot spune ca la prima echipa nu are nicio implicare si nici nu a venit vreodata pe la noi de cand sunt eu in aceasta functie. Sincer, nici nu stiu macar daca dansul este prin Bucuresti sau prin Alba Iulia. Eu nu stiu nimic despre domnia sa", a spus Mario Nicolae pentru ProSport.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!