Gigi Becali FCSB manastire Fotbal intern

GALERIE FOTO Gigi Becali, investiție făcută în secret! Patronul FCSB nu a ținut cont de bani

Gigi Becali i-a cedat echipa de fotbal lui Edi Iordănescu și s-a retras din viața publică.
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 27 Septembrie 2021, 21:48
Data actualizarii: Luni 27 Septembrie 2021, 22:39

Patronul FCSB este hotărât să renunțe la „celebritate” și să se dedice mai mult vieții bisericești. Becali a anunțat în trecut că la bătrânețe și-ar dori să se retragă la mănăstire, pentru a-și petrece în tihnă ultimii ani de viață.

„Eu asta îmi doresc, să mă retrag la o mănăstire. Nu ştiu dacă va fi posibil, pentru că fetele mele şi soţia nu prea sunt de acord. Dar ăsta e marele meu vis. Nu acum, tată, nu se pune problema în următorii ani. Peste 10-15 ani, aş vrea să las totul în regulă şi să mă duc acolo. E un loc frumos, liniştit. Şi aş vrea să stau de vorbă cu oamenii. Ce vreau este greu, dar nu imposibil”, spunea Gigi Becali în urmă cu ceva timp.

Dovada faptului că Gigi Becali e din ce în ce mai preocupat de viața bisericească este ultima „investiție” pe care acesta a făcut-o.

Patronul FCSB-ului a contribuit cu bani pentru construcția mănăstirii Pantocrator de la Drăgăneşti-Vlaşca. În semn de mulțumire, chipul acestuia a fost imortalizat pe peretele mănăstirii, iar numele său apare pe piatra memorială pe care au fost enumerați toți cei care au contribuit la ridicarea edificiului.

Biserica Mănăstirii Pantocrator de la Drăgăneşti – Vlaşca a fost sfințită de 16 Ierarhi din România și Grecia. La slujbă a participat și Gigi Becali.

Modifică setările cookies