Ionut Chirila Academica Clinceni FCSB Superliga

EXCLUSIV Convingerea lui Ionuț Chirilă, după meciul cu FCSB: ”Meritam un rezultat de egalitate”

Ionuț Chirilă, antrenorul Academicii Clinceni, a debutat cu stângul pe banca ilfovenilor. Clinceniul a pierdut cu FCSB, scor 3-2.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 26 Septembrie 2021, 11:27
Data actualizarii: Duminica 26 Septembrie 2021, 11:30

Antrenorul este de părere că echipa sa putea obține cel puțin un egal cu echipa lui Edi Iordănescu dacă portarul Ștefan Dobre (20 de ani) nu ar fi gafat. ”E de înțeles la vârsta lui”, spune tehnicianul, care a pregătit-o ultima oară pe ASA Târgu Mureș, în 2017.

„Am demonstrat că după patru antrenamente am construit atacuri poziționale pe terenul Stelei, o echipă cu jucători formidabili pentur campionatul României.

Noi, cu forța colectivă, am echilibrat diferența de valoare dintre noi și ei. Dacă portarul nu ar fi gafat... e de înțeles la vârsta lui, am fi putut să nu pierdem acest meci. Putem spune că meritam un rezultat de egalitate. 

Am spus că în șase luni vom fi o echipă puternică, greu de bătut în România. Important este că jucătorii mei au demonstrat personalitate. Fără acel început timid din primele 15 minute ar fi putut fi altul rezultatul. Important este că nu am aruncat mingi. Ne vom salva de la retrogradare dacă o să creștem așa”, a spus Chirilă, la Ora Exactă în Sport.

Academica Clinceni a rămas ultima în Liga 1, cu două puncte după zece etape. În următoarea etapă, echipa lui Chirilă își va măsura forțele cu FC Botoșani.

Modifică setările cookies