Dinamo FCSB Liga 1 Superliga

EXCLUSIV Rivalii de la FCSB n-o vor pe Dinamo-n „B”! Liderul galeriei „roș-albaștrilor”, declarații surprinzătoare

Dinamo traversează o perioadă extrem de dificilă și riscă să lupte pentru al treilea sezon la rând pentru salvarea de la retrogradare.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 26 Septembrie 2021, 12:33
Data actualizarii: Duminica 26 Septembrie 2021, 12:40

În ciuda rivalității dintre FCSB și Dinamo, suporterii echipei pregătite de Edi Iordănescu nu vor ca echipa din „Ștefan cel Mare” să retrogradeze la finalul acestui sezon.

Gheorghe Mustață este de părere că Liga 1 fără echipe precum Dinamo, Rapid sau Craiova ar fi lipsită de spectacol.

„Sincer să fiu... am făcut și acel moment cu 1, 2, 3, 4... Vă dați seama ce înseamnă pentru noi. Nu contează că ai prins-o pe Dinamo în situația asta. Important este rezultatul: 6-0, va rămâne în istorie.

Toți suporterii acum: „Dinamo să retrogradeze”. Ok, să retrogradeze, dar, acum știți cum e, ei au mai retrogradat o dată și a venit domnul Burleanu și i-a adus înapoi.

Oricum, să fim sinceri, fără Dinamo, Rapid și Craiova, acum mai așteptăm Petrolul... fără aceste echipe fotbalul românesc are de suferit.

Și noi putem să spune de Dinamo că nu e Dinamo, de Rapid că nu e Rapid, dar nu vom face acest lucru. Noi știm cine suntem: Steaua, existăm în Liga 1. Suntem continuatoarea fostei echipe de fotbal a CSA. Suntem recunoscuți de UEFA, de FRF, de Liga profesionistă de fotbal”, a spus Gheorghe Mustață la PRO X, în cadrul emisiunii „Ora exaxtă de sport”.

FCSB a surclasat-o pe Dinamo cu scorul de 6-0 (4-0), duminică seara, pe Arena Naţională din Bucureşti, în etapa a opta a Ligii 1.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies