Metaloglobus Bogdan Arges Vintila Liga 2

Cutremur la Metaloglobus, după ce au pierdut un meci cu cota 20! Oficialii echipei vor să numească un fost antrenor de la FCSB

Metaloglobus a pierdut categoric cu Unirea Constanța, scor 4-1, deși era favorită certă.

Iosif Pintilie
Data publicarii: Duminica 26 Septembrie 2021, 20:25
Data actualizarii: Duminica 26 Septembrie 2021, 20:34

Echipa bucureșteană își propune să prindă un loc de play-off în acest sezon, astfel că înfrângerea din fața echipei preluată recent de Vasile Geambazi, nepotul lui Gigi Becali, a fost una mai mult decât surprinzătoare.

Oficialii lui Metaloglobus se gândesc să schimbe câteva nume din banca tehnică. În speță, postul lui Nicolae Grigore, principalul echipei, se clatină serios. Vor fi sancțiuni și între jucători, existând o listă neagră a conducerii, anunță GSP.

În locul lui Grigore, s-ar putea întoarce Bogdan Argeș Vintilă. Antrenorul este liber de contract, după ce, în ultimii doi ani le-a antrenat succesiv pe FCSB și FCSB II. El a mai stat pe banca divizionarei secunde între iulie 2016 și decembrie 2017.

Unirea Brăila și-a schimbar radical fața, la o lună după venirea lui Vasile Geambazi la echipă. Echipa avea doar un punct înaintea duelului cu Metaloglobus. De cealaltă parte, Metaloglobus se clasează pe locul 10, cu 10 puncte.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies