Europa League

Primele declaratii ale lui Bergodi dupa UMILINTA cu Lokomotiv Tblisi! Explicatiile italianului pentru eliminarea rusinoasa din Europa League

Universitatea Craiova a pierdut in deplasarea de la Lokomotiv Tbilisi, 2-1 si a fost eliminata inca din primul tur al preliminariilor Europa League.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 28 August 2020, 00:21
Data actualizarii: Vineri 28 August 2020, 00:22

Oltenii au fost umiliti de Lokomotiv Tbilisi in primul tur al preliminariilor Europa League. Primul sut al jucatorilor lui Cristiano Bergodi pe poarta adversarului a venit in minutul 67, cand Koljic a trimis in bara.

Cristiano Bergodi a vorbit la finalul meciului despre infrangerea suferita in Georgia, dezamagit de rezultatul meciului, insa  multumit de cum s-a prezentat echipa in prima repriza.

"Dezamagire mare, ne doream sa trecem, din pacate am pierdut si nu am facut un meci prea reusit. Singurul repros e ca in deplasare luam doua goluri pe contraatac si m-a deranjat asta.

Asta a fost, mergem in continuare inainte, vom vedea. In prima repriza am controlat jocul, dar am ales solutiile gresit. Parea ca am controlat meciul, in a doua repriza, la situatiile pe contraatac am iesit, ne-au gasit dezechilibrati si ne-au dat doua goluri.

La joc nu s-a pus problema ca a fost o echipa mai buna sau mai putin buna decat Craiova. Nu ne-a surprins, in prima repriza am controlat jocul, in a doua ne-au dat golurile, normal ca a fost greu sa ne revenim", a spus Cristiano Bergodi la conferinta de presa.

Modifică setările cookies