Oficialii lui Rapid au răbufnit la adresa lui Cristiano Bergodi: "Am aflat ce s-a întâmplat. Nu e normal!"

Cristiano Bergodi Rapid Victor Angelescu Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 30 Aprilie 2024, 22:23
Data actualizarii: Marti 30 Aprilie 2024, 22:26

După despărțirea de Cristiano Bergodi, Dan Șucu a decis ca până la finalul acestui sezon, echipa să fie pregătită de Bogdan Lobonț, antrenorul cu portarii ai giuleștenilor.

Victor Angelescu a dezvăluit că după plecarea antrenorului italian au fost descoperite lucruri "care nu sunt normale", petrecute pe durata mandatului lui Cristiano Bergodi.

"Să o spun ca fapt general... după ce a început această perioadă, după primele 4 meciuri pierdute și renunțarea la Cristiano, am aflat anumite lucruri care s-au întâmplat, despre care nu am știut și care nu ne-am dorit să se întâmple. Nu pot intra în detalii, implică și alți oameni.

Nu vreau să intru în detalii, au fost lucruri care nu sunt normale. Poate țin și de partea tactică, și de partea de pregătire. Mai multe lucruri", a declarat Victor Angelescu, potrivit DigiSport.

Basarab Panduru, discurs dur la adresa lui Dan Șucu

Basarab Panduru, fostul internațional, a analizat partida dintre Rapid și Universitatea Craiova și a avut un discurs dur la adresa acționarului majoritar din Giulești, pe care l-a și ironizat.

"Te-ai trezit că aici nu vinzi mobilă şi pentru prima oară în mulţi ani te faci de râs. Logic era când cumperi o mobilă şi o dai mai departe. Dacă nu ştii ce să faci, ai o problemă, poate îţi trebuie 9-10 ani.

Este foarte uşor să spui acum că 'am făcut totul corect', poate alegerile pe care le-ai facut nu au fost corecte”, a spus Basarab Panduru, la OrangeSport.

În urma acestui rezultat, Universitatea Craiova a urcat pe locul doi, cu 37 de puncte, la egalitate cu CFR Cluj dar cu un golaveraj mai bun față de fosta campioană a României. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!