Victor Angelescu, mesaj important după numirea lui Bogdan Lobonț la Rapid

Victor Angelescu Bogdan Lobont Cristiano Bergodi fc rapid Superliga Dan Șucu și Victor Angelescu (Rapid) / Foto - Gabriel Chirea
Ionuț Stoica
Data publicarii: Joi 18 Aprilie 2024, 19:20
Data actualizarii: Joi 18 Aprilie 2024, 19:19

Bogdan Lobonț va pregăti echipa giuleșteană în Play-off, după despărțirea de italianul Cristiano Bergodi.

Dan Șucu a decis ca până la finalul acestui sezon, echipa să fie pregătită de Bogdan Lobonț, antrenorul cu portarii ai giuleștenilor.

Ce a spus Victor Angelescu, după numirea lui Bogdan Lobonț ca antrenor principal

Victor Angelescu, acționarul minoritar al Rapidului, a exprimat sprijinul său pentru noul antrenor al echipei, Bogdan Lobonț. 

  • Victor Angelescu, acționar Rapid

Angelescu consideră că este o alegere inspirată, având în vedere experiența și cunoștințele lui Lobonț, fost jucător la echipe de prestigiu. Acționarul minoritar este sigur că fostul portar, împreună cu ceilalți antrenori, va putea revigora moralul jucătorilor și îi va inspira să obțină rezultate pozitive.

„Cred că am făcut o alegere foarte inspirată, deoarece Bogdan Lobonț este un antrenor bun, chiar dacă este oarecum la începutul carierei.

Este un campion cu Rapid, cunoaște foarte bine spiritul clubului, a jucat la echipe uriașe, Ajax, Roma, Fiorentina, a fost pregătit de antrenori mari.

Este foarte respectat atât în România, unde este în primii 10 jucători all time ca număr de selecții la națională, dar și în Italia, unde a făcut Coverciano. La AS Roma era foarte apreciat, atât ca sportiv, cât și ca om. La fel este și la Ajax Amsterdam, unde face parte din legendele clubului.

Așadar, noi credem că este un antrenor potrivit pentru Rapid, cel puțin în acest final de sezon. Și, de ce nu, în cazul în care vom reuși să mergem împreună în Europa, poate și în sezonul viitor.

Alături de Adrian Iencsi, o legendă rapidistă, dar și de ceilalți antrenori, suntem siguri că Lobby va reuși să îi capaciteze mental pe jucători, care nu au un moral foarte bun, și să le insufle din nou mentalitatea de învingători.

Noi suntem alături de ei, cu tot sprijinul, și sperăm să reînnodăm șirul victoriilor, începând cu jocul de sâmbătă”, a declarat Victor Angelescu, pentru fcrapid.ro.

Cum arată clasamentul play-off-ului din Superligă

Standings provided by Sofascore
ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!