Eliminati de o echipa INVIZIBILA! Lokomotiv Tbilisi a jucat ultima data in Europa in urma cu 12 ani! Premiera pentru georgieni, rusine pentru Craiova

Eliminati de o echipa INVIZIBILA! Lokomotiv Tbilisi a jucat ultima data in Europa in urma cu 12 ani! Premiera pentru georgieni, rusine pentru Craiova

Universitatea Craiova a fost eliminata de Lokomotiv Tbilisi din primul tur preliminar al Europa League, 2-1.

Oltenii au fost eliminati rusinos de georgieni in ciuda faptului ca porneau ca favoriti in meciul cu Lokomotiv Tbilisi.

Jucatorii lui Bergodi au avut un joc modest, iar asta i-a costat calificarea in turul urmator. Primul sut al oltenilor pe poarta adversarilor a venit aproape de finalul partidei, cand scorul era deja 2-0.

Rusinea Craiovei e si mai mare cu cat diferentele dintre cele doua echipe sunt colosale. Intreg lotul lui Lokomotiv Tbilisi este cotat la 4 milioane de euro, in timp ce la Craiova doar Cicaldau valoreaza 5 milioane.

Georgienii bifeaza a saptea prezenta in cupele europene si au mai obtinut o singura calificare in preliminarii, in sezonul 1999/2000. Lokomotiv Tbilisi a participat ultima data in cupele europene in urma cu 12 ani, cand a fost eliminata in primul tur.

Inca un detaliu rusinos ar fi pozitia lui Lokomotiv Tbilisi in clasamentul primei ligi din Georgia. Spre deosebire de Craiova, care a incheiat sezonul pe locul 2, georgienii se afla pe locul 6 din 10 in campionat, dupa 10 meciuri.

VIDEO PROTVPLUS.RO

România, una dintre cele mai poluate țări din Europa. Care este situația în Capitală. “Poluarea este un ucigaș tăcut”
BRAT
Modifică setările cookies