Mesajul transmis de familia lui Emiliano Sala dupa confirmarea decesului: "Multumita voua, acum ne plangem fiul!"

Familia lui Emiliano Sala e indurerata de vestea tragica a mortii jucatorului. 

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 08 Februarie 2019, 13:02
Data actualizarii: Vineri 08 Februarie 2019, 20:41

Autoritatile au confirmat noaptea trecuta ca trupul recuperat din Canalul Manecii ii apartine lui Emiliano Sala.

Mii de oameni au donat sume importante pentru cautarile private din Canalul Manecii, iar cautarile au dat roade. Epava avionului a fost gasita inca din prima zi de cautari, iar trupul neinsufletit a fost recuperat ieri de sub apa. Aseara a venit si cel mai dureros moment: corpul recuperat era cel al lui Emiliano Sala.

Familia fotbalistului a tinut sa le multumeasca tuturor pentru mesaje si implicare in cautarile din ultimele 2 saptamani.

"Vrem sa le multumim tuturor celor care ne-au transmis afectiune si sprijin in ceea ce a fost cel mai dureros moment din viata noastra.

Sa vedem toata lumea mobilizata in sprijinul nostru in timpul acestor cautari a fost un ajutor pretios. Multumita voua, acum putem sa ne plangem fiul, fratele.

In aceasta vineri dimineata, gandurile noastre se indreapta catre David Ibbotson si familia sa, in speranta ca autoritatile vor face totul ca sa-l gaseasca", e mesajul transmis de familia lui Sala.


Mesaje din toata planeta pentru Emiliano Sala


Familia fotbalului este iar in doliu! Toate cluburile mari si jucatori din toata lumea trimis mesaje de condoleante pentru argentinianul sala. Nantes a anuntat ca va retrage definitiv tricoul cu numarul 9, iar meciurile din Franta vor incepe cu un minut de aplauze in acest weekend. 

Modifică setările cookies