Emiliano Sala Clubul Cardiff Anglia

Cazul Emiliano Sala | Clubul Cardiff vine cu precizări după informațiile publicate de presa britanică

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 27 Aprilie 2022, 09:47
Data actualizarii: Miercuri 27 Aprilie 2022, 09:51

Clubul Cardiff City a negat informaţiile prezentate, marţi, de The Sun, potrivit cărora ar fi solicitat compensaţii de 80 de milioane de lire sterline (95 de milioane de euro) grupării FC Nantes, după decesul fotbalistului Emiliano Sala, informează lequipe.fr.

"Cardiff City FC doreşte să clarifice faptul că nu există niciun adevăr în articolele de presă de astăzi, referitoare la o cerere de despăgubire depusă împotriva FC Nantes. Informaţiile care au fost prezentate pot fi în totalitate respinse ca fiind false", a precizat clubul galez.

Potrivit The Sun, clubul galez Cardiff ar fi cerut 80 de milioane de lire sterline, adică 95 de milioane de euro, celor de la Nantes, în urma decesului fostului fotbalist Emiliano Sala.

Cumpărat cu 17 milioane de euro de Cardiff City în ianuarie 2019, Emiliano Sala a dispărut tragic într-un accident de avion, după ce a semnat un contract cu echipa din Premier League atunci. Cardiff City ar fi considerat că gruparea franceză este de vină, pentru că a fost responsabilă de zborul efectuat de jucător, la momentul transferului.

Retrogradat în liga secundă engleză în urma sezonului 2018-2019, clubul galez s-ar fi simţit lezat în această situaţie. O sumă pe care Cardiff ar justifica-o prin această retrogradare sportivă, urmată de pierderea câştigurilor din sponsorizări şi drepturi de televiziune. News.ro

 

 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!