Victorie mare pentru Laszlo Boloni în Ligue 1, prima după mai bine de 3 luni. Ce scrie L'Equipe

Laszlo Boloni Metz Nantes Franta
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 03 Martie 2024, 18:23
Data actualizarii: Duminica 03 Martie 2024, 18:23

Metz, formația antrenată de Laszlo Boloni, a obținut o victorie mare în Ligue 1 în contextul luptei pentru evitarea retrogradării.

Duminică după-amiază, Metz a câștigat pe terenul lui Nantes, scor 2-0. Trupa lui Laszlo Boloni s-a impus după două goluri marcate în decurs de trei minute: Georges Mikautadze (58'), din penalty și Matthieu Udol (60').

Victorie pentru Metz în Ligue 1. Laszlo Boloni se apropie de locul de baraj

Pentru Metz a fost o victorie în Ligue 1 după mai bine de trei luni. Precedentul succes data din 26 noiembrie, contra lui Lorient, scor 3-2.

Trupa lui Laszlo Boloni ocupă loc retrogradabil, 17, cu doar 20 de puncte în 24 de etape. Distanța față de poziția de baraj, ocupată de Lorient, cu un meci în minus, este de două lungimi.

"După victoriile foarte importante contra lui Toulouse și Lorient, Nantes a căzut din nou pe teren propriu, unde n-a mai câștigat de trei luni. În ciuda unei presiuni bune din startul meciului, Nantes nu a avut idei pe plan ofensiv și a fost extrem de naivă în apărare.

Fără victorie de pe 26 noiembrie, Metz a revenit acum temporar la două puncte în spatele poziției de baraj ocupată de Lorient", a scris ziarul francez L'Equipe după meciul Nantes - Metz.

Pentru Metz urmează un meci contra ultimei clasate Clermont, duminică, de la ora 16:00.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!