EMILIANO SALA | Prima reactie a clubului Nantes dupa confirmarea vestii TERIBILE: cadavrul recuperat este al lui Sala!

Autoritatile au confirmat noaptea trecuta ca Emiliano Sala era cel recuperat din epava avionului picat in Canalul Manecii. 

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 08 Februarie 2019, 11:40
Data actualizarii: Vineri 08 Februarie 2019, 20:40

Corpul recuperat din epava avionului care a disparut in timp ce zbura deasupra Canalului Manecii a fost identificat oficial ca fiind al lui Emiliano Sala.

Atacantul zbura de la Nantes catre Cardiff, care tocmai il transferase cu 20 de milioane de euro, cel mai scump transfer din istoria galezilor.

Argentinianul Sala jucase timp de trei ani si jumatate la NAntes si marcase 42 de goluri in 120 de partide. El urma sa joace in Premier League si sa o ajute pe Cardiff sa evite retrogrdarea.

Dupa ce a fost prezentat oficial, Sala a zburat cu un avion privat inapoi la Nantes ca sa-si ia ramas bun de la fostii sai colegi din Franta.

Pe 21 ianuarie, avionul in care se afla alaturi de pilotul David Ibbotson a disparut de pe radare deasupra Canalului Manecii.

Ieri, autoritatile au recuperat un cadavru gasit in epava avionului, iar aseara tarziu au confirmat ca acesta era Emiliano Sala.

Lumea fotbaluluie ste din nou indoliata! Toate meciurile din primele ligi franceze vor incepe cu un minut de aplauze in memoria lui Sala, iar clubul Nantes a reactionat cu un mesaj de adio. "N-o sa te uitam niciodata, Emi", au postat francezii pe site-ul oficial dupa confirmarea tragediei.


Mesaje de la Real Madrid sau Manchester United pentru Emiliano Sala


Toata lumea fotbalului este alaturi de familia lui Sala. Multi fotbalisti au donat pentru finantarea cautarilor, acum este timpul pentru mesaje de adio.

"Odihneste-te in pace, Emiliano Sala. Gandurile noastre sunt alaturi de familia sa si prieteni", a scris Manchester United pe Twiitter.

Real Madrid a dat un comunicat de presa. "Real Madrid FC regreta decesul fotbalistului Emiliano Sala. Clubul vrea sa prezinte condoleante familiei si prietenilor jucatorului si sa se alature durerii fanilor, in special celor din Argentina", au scris campionii Europei.

Dortmund, Liverpool, Tottenham si alte cluburi mari din Europa au postat mesaje de condoleante pentru Emiliano Sala. 

Modifică setările cookies