IMAGINI INCREDIBILE: Ozil, atacat cu cutitul de doi hoti! Germanul a fost salvat de Kolasinac, coechipierul sau de la Arsenal

IMAGINI INCREDIBILE: Ozil, atacat cu cutitul de doi hoti! Germanul a fost salvat de Kolasinac, coechipierul sau de la Arsenal

Mesut Ozil a fost talharit in plina strada.  

Doi hoti inarmati cu cutite l-au atacat pe Mesut Ozil si au incercat sa-i fure masina, scrie Marca. Fotbalistul german a fost salvat de colegul sau de la Arsenal, Sead Kolasinac. 

Cei doi atacatori l-au luat prin surpridere pe Ozil si au incercat sa-l determine sa le dea masina sa de lux, un Mercedes G-Class, in valoare de peste 120.000 de euro. 

Din fericire, Kolasinac si-a facut aparitia la timp. Bosniacul a coborat din masina si i-a atacat pe cei doi talhari, in timp ce Ozil a plecat cu masina din locul respectiv. 

Ozil a coborat apoi din masina si s-a refugiat intr-un restaurant turcesc din apropierea locului in care s-a petrecut incidentul. 

Politia face cercetari in cazul acestui atac. VIDEO PROTVPLUS.RO

Cu Busu, despre vreme și vremuri

Busu: "Vine primăvara, prea timpuriu, părerea mea. Vremea a început să fie atât de bizară, în foarte multe locuri, nu neapărat în țara noastră."


11:42
Mama Antoniei, schimbări majore pentru 2020

Denise Iacobescu: "Lucrez la un capitol din viața mea. Mă mai vad căsătorită. Sper și cred în asta."


09:43
Roxana Vancea, totul despre viața de femeie măritată

Roxana Vancea: "M-a pus să-i fac o ciorbă de curcan. A spus că așa și-a dat seama că sunt bună de măritat."


15:31
Corina Chiriac, dedicată credinței

Corina Chiriac: "Am stat la cozi de trei ore, pentru a ajunge la Mormântul Sfânt. Am cântat pentru românii din Israel, cărora le este dor de casă."


15:47
Amalia Năstase s-a apucat de vlogging

Amalia Năstase: "Sunt foarte mulți oameni interesați să vadă ce fac eu. Așa că am făcut acest vlog, care merge destul de bine."


10:05
O viață dedicată copiilor nevoiași

V. Nicolae: "M-am apucat de voluntariat când aveam 20 de ani. Am cumpărat, din banii mei, o casă unde să le pot preda copiilor."


10:55
Nadine, despre dramele trăite din cauza viciilor

Nadine: "La 15 ani, am început să fumez și să beau alcool."


14:19
Dr. Mihail, despre importanța somnului

Dr. Mihail: "Dacă ne uităm pe telefon înainte de a ne culca, vom deruta creierul. Nu e bine să bei alcool seara. După un pahar de vin, somnul tău calitativ va fi mai prost."


15:50
Vorbește Lumea - 24 Ianuarie Promo

00:39
Gabriel Dorobanțu, o viață pe scenă

Gabriel Dorobanțu:"Locuiesc cu mama, că doar nu puteam să o las pe drum."


21:33
Bilanțul victimelor cutremurului din Turcia a ajuns la 21 morți și 1000 de răniți. Imagini terifiante
BRAT