Jucatorul luat de Wenger pe 70.000.000 euro l-a "injunghiat pe la spate". Declaratie neasteptata a lui Aubameyang despre omul care se confunda cu istoria lui Arsenal

Autor: Sport.ro
Joi 24 Mai 2018, 16:34

	Jucatorul luat de Wenger pe 70.000.000 euro l-a "injunghiat pe la spate". Declaratie neasteptata a lui Aubameyang despre omul care se confunda cu istoria lui Arsenal

Arsene Wenger l-a transferat pe Aubameyang cu 70 de milioane de euro, record all time in istoria lui Arsenal.

Arsene Wenger s-a despartit de Arsenal dupa 22 de ani petrecuti pe banca echipei londoneze. 22 de ani in care a castigat Premier League si alte numeroase trofee, dar si in care a modelat fotbalisti ca Thierry Henry, Cesc Fabregas ori Aaron Ramsey.

Unul dintre ultimele transferuri ale lui Wenger la Arsenal a fost gabonezul Pierre Emerick Aubameyang. Acesta a fost cumparat de la Borussia Dortmund cu 70 de milioane de euro in iarna.

Aubameyang a acordat un interviu pentru Radio Monte Carlo dupa numirea lui Unai Emery pe banca echipei, el facand o declaratie considerata urata de fanii lui Arsenal.

Aubameyang a spus ca "e un sentiment ciudat dupa plecarea antrenorului, dar este un nou inceput". El a adaugat ca "Arsenal sub Wenger a stagnat".

"Trebuie sa spunem adevarul. Clubul a stagnat in ultimele sezoane si cred ca toata lumea este nerabdatoare sa vada ce se va intampla in sezonul urmator. Este ciudat ca antrenorul a plecat dupa 22 de ani, dar asta este viata", a spus gabonezul.

Aubameyang a spus ca e nerabdator sa lucreze cu Unai Emery.

"Este un antrenor foarte bun! La Paris nu este usor, este o presiune uriasa. Dar el a facut o treaba foarte buna si la Sevilla, si la PSG", a mai spus Aubameyang.

Ploile abundente au făcut prăpăd în țară. 49 de localități din 18 județe, grav afectate
BRAT
Modifică setările cookies