Aubameyang Chelsea Premier League Anglia

Aubameyang, vehement la adresa lui Mikel Arteta. Ce l-a scos din sărite pe fotbalistul de la Chelsea

Aubameyang a evoluat pentru Arsenal, sub comanda lui Mikel Arteta, însă a fost cedat în iarna lui 2022 la FC Barcelona, iar este legitimat la Chelsea.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 09 Octombrie 2022, 21:20
Data actualizarii: Duminica 09 Octombrie 2022, 21:18

Aubameyang a bifat 163 de apariții pentru "tunarii" din Premier League, unde a reușit să înscrie 92 de goluri și să paseze decisiv în 21 de situații. În aproape 13.000 de minute în tricoul lui Arsenal, gabonezul a văzut un singur cartonaș roșu.

La niciun an de când i-a părăsit pe londonezi, Aubameyang a dat din casă și a vorbit despre Mikel Arteta, antrenorul "tunarilor", care se află pe prima poziție în acest moment cu Arsenal.

Aubameyang: „Nu se poate înțelege cu ei”

„Jucătorii cu caractere tari și jucătorii cu nume... nu se poate înțelege cu ei. Are nevoie de jucători tineri care nu au curaj să-i spună nimic în față.”, au fost cuvintele lui Pierre-Emerick Aubameyang, potrivit Goal.

Aubameyang a evoluat pentru nu mai puțin de nouă echipe de-a lungul carierei sale fotbalistice. Cele mai multe apariții le-a bifat la Borussia Dortmund, 213, unde s-a impus pe tabela de marcaj de 141 ori și a pasat decisiv în 36 de situații.

  • 73 de selecții are la națională și 30 de reușite

În primăvara anului 2018, pe când avea 28 de ani, Aubameyang a fost cel mai bine cotat: 75 milioane de euro valora gabonezul, iar timp de un an a rămas constant. Începând cu vara lui 2019, cota sa a început să scadă, ajungând în 2022 la 15 milioane de euro.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!