Inca un meci din Premier League a fost amanat din cauza COVID-19! Tot mai multe persoane solicita OPRIREA campionatului

Inca un meci din Premier League a fost amanat din cauza COVID-19! Tot mai multe persoane solicita OPRIREA campionatului

Se complica tot mai mult situatia in prima liga engleza din cauza cazurilor de coronavirus!

Meciul dintre Burnley si Fulham care ar fi trebuit sa se dispute duminca a fost amanat din cauza cazurilor de coronavirus din lotul londonezilor.

Aceasta decizie a ligii engleze vine la numai trei zile dupa meciul aceleiasi Fulham cu Tottenham a fost amanat cu doar cateva ore inainte sa inceapa.

Premier League a luat aceasta hotarare la cererea oficialilor lui Fulham, care au invocat o raspandire semnificativa a cazurilor de COVID-19 in cadrul lotului in ultimele zile.

"Avand in vedere cresterea cazurilor de COVID-19, clubul poate sa confirme ca meciul din deplasare cu Burnley de duminica a fost amanat dupa discutiile avute cu reprezentantii Premier League si cu echipele medicale", a transmis clubul din Londra printr-un comunicat.

Este al patrulea meci din acest sezon de Premier League care este amanat din cauza COVID-19 dupa Newcastle - Aston Villa, Everton - Manchester City si Tottenham - Fulham.

In aceste conditii, sunt tot mai multi oameni care sunt de parere ca meciurile din Premier League ar trebui sa fie suspendate pentru o perioada.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Etapa 2 de vaccinare a început cu platforma blocată. Limită de 600.000 de locuri în primele 20 de zile
BRAT

Modifică setările cookies