Anglia

Inca un meci din Premier League a fost amanat din cauza COVID-19! Tot mai multe persoane solicita OPRIREA campionatului

Se complica tot mai mult situatia in prima liga engleza din cauza cazurilor de coronavirus!

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 02 Ianuarie 2021, 15:29
Data actualizarii: Sambata 02 Ianuarie 2021, 16:47

Meciul dintre Burnley si Fulham care ar fi trebuit sa se dispute duminca a fost amanat din cauza cazurilor de coronavirus din lotul londonezilor.

Aceasta decizie a ligii engleze vine la numai trei zile dupa meciul aceleiasi Fulham cu Tottenham a fost amanat cu doar cateva ore inainte sa inceapa.

Premier League a luat aceasta hotarare la cererea oficialilor lui Fulham, care au invocat o raspandire semnificativa a cazurilor de COVID-19 in cadrul lotului in ultimele zile.

"Avand in vedere cresterea cazurilor de COVID-19, clubul poate sa confirme ca meciul din deplasare cu Burnley de duminica a fost amanat dupa discutiile avute cu reprezentantii Premier League si cu echipele medicale", a transmis clubul din Londra printr-un comunicat.

Este al patrulea meci din acest sezon de Premier League care este amanat din cauza COVID-19 dupa Newcastle - Aston Villa, Everton - Manchester City si Tottenham - Fulham.

In aceste conditii, sunt tot mai multi oameni care sunt de parere ca meciurile din Premier League ar trebui sa fie suspendate pentru o perioada.

CITESTE SI

Modifică setările cookies