Dezvaluiri INCREDIBILE ale fostului capitan al Stelei: "Am negociat cu pistolul pe masa!" Meciul la care un oficial al clubului a adus o luneta la stadion

Dezvaluiri INCREDIBILE ale fostului capitan al Stelei: "Am negociat cu pistolul pe masa!" Meciul la care un oficial al clubului a adus o luneta la stadion

Vivi Rachita a vorbit despre modul in care se negocia in Romania in anii '90.

Rachita a povestit un episod care daca s-ar intampla in vremurile noastre ar genera un val mediatic urias, dar care la momentul respectiv reprezenta o normalitate in Romania.

Fostul fundas central a dezvaluit ca fostul conducator al Petrolului, Liviu Luca, l-a asteptat la o runda de negocieri cu pistolul pe masa.

"In anii ’90, era destul de greu de negociat cu cei care conduceau cluburile, din cauza reminiscentelor comuniste. Nu era dialog, era doar un monolog pe care erai obligat sa-l asculti.

Din pacate, am avut. Negocieri cu pistolul pe masa. Dar cum Liviu Luca era un om inteligent, am reusit sa ajungem la un numitor comun", a dezvaluit Rachita pentru playsport.ro.

De asemenea, actualul consilier al primarlui din Ploiesti pe probleme de sport si-a adus aminte si de un episod din acelasi registru petrecut inaintea unui meci de Cupa UEFA cu Rapid Viena.

"Si a mai fost o sedinta care s-a tinut pe gazonul stadionului Ilie Oana. Noi, jucatorii, fiind pe suprafata verde, conducatorii, pe pista de atletism, si unul dintre conducatori ne-a prezentat o arma de vanatoare cu luneta. Din fericire, totul a ramas la nivel figurativ", a mai spus fostul fotbalist.

Valeriu Rachita a castigat doua titluri de campion, o Cupa si o Supercupa a Romaniei cu Steaua, dar si o Cupa cu Petrolul Ploiesti.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Etapa 2 de vaccinare a început cu platforma blocată. Limită de 600.000 de locuri în primele 20 de zile
BRAT

Modifică setările cookies