Virale

El este iubitul Emmei Răducanu!? Este cântăreț și are milioane de urmăritori pe Instagram

Emma Răducanu, jucătoarea de tenis cu origini românești, a devenit un adevărat star peste noapte, după ce a cucerit titlul la US Open.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 18 Septembrie 2021, 15:50
Data actualizarii: Sambata 18 Septembrie 2021, 16:03

Pe lângă zecile de discuții care s-au născut în urma evoluției fulminante pe care sportiva a avut-o în acest an, o întrebare și-a făcut loc tot mai pregnant pe buzele iubitorilor sportului alb: „Cine este iubitul frumoase jucătoare de tenis?”.

Jurnaliștii de la CelebSaga cred că au elucidat acest mister. Aceștia susțin că Harvey Leigh Cantwell ar fi iubitul frumoasei jucătoare de tenis.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de @hrvy

Harvey este prezentator TV și cântăreț și are peste patru milioane de urmăritori pe Instagram. El și Emma Răducanu formează un cuplu de câteva luni de zile, lucrurile începând să se lege între cei doi după Wimbledon.

Deși realația lor a fost scoasă la iveală de presa internațională, cei doi iubiți refuză să se afișeze public, preferând să păstreze relația „secretă”.

Echipa de fotbal preferată a Emmei Răducanu

Emma Răducanu (18 ani), care a ajuns pe locul 23 în clasamentul WTA după succesul de la US Open, a dezvăluit cu ce echipă de fotbal ține.

„Echipa mea preferată de fotbal este Anglia”, a declarat câștigătoarea US Open.

Articole pe subiect
CITESTE SI
VIDEO PROTVPLUS.RO
VIDEO VOYO.RO
Modifică setările cookies