emma raducanu MET Gala US Open Tenis

GALERIE FOTO Emma Răducanu, apariție spectaculoasă la MET Gala. Câștigătoarea de la US Open a impresionat cu o ținută extravagantă

Emma Răducanu a făcut senzație la US Open, reușind să câștige turneul de Grand Slam după ce a venit din calificări. 

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 14 Septembrie 2021, 09:15
Data actualizarii: Marti 14 Septembrie 2021, 09:25

La câteva zile după succesul de la Flushing Meadows, britanica de 18 ani a fost invitată la celebrul eveniment monden, MET Gala.

Emma a optat pentru un costum Chanel, format dintr-un top și o fusta, în nuanțe de alb și negru, prezența sa fiind apreciată de cei prezenți la eveniment.

  • Emma Răducanu, apariție spectaculoasă la MET Gala. Câștigătoarea de la US Open a impresionat cu o ținută extravagantă

Emma Răducanu, salt de 127 de locuri
 

Britanica Emma Răducanu, al cărei tată este român, a realizat un salt formidabil de 127 de locuri după ce a câştigat, la doar 18 ani, primul său titlu de Mare Şlem, venind din calificări. Lider detaşat este australianca Ashleigh Barty, urmată la circa 2.300 de puncte de belarusa Arina Sabalenka, în timp ce pe locul al treilea se află Karolina Pliskova (Cehia), la distanţă de alte 2.400 de puncte.

Succesele de la New York i-au adus Emmei Răducanu și un premiu financiar consistent, în valoare de $2,500,000. În alte cuvinte, sportiva britanică cu origini românești a primit peste $11,000 pentru fiecare minut al finalei pe care a câștigat-o, scor 6-4, 6-3 în defavoarea canadiencei Leylah Fernandez. 

Modifică setările cookies