emma raducanu Jurgen Klopp Tenis

Cu ce echipă de fotbal ține Emma Răducanu. Mesaj pentru Jurgen Klopp

Emma Răducanu (18 ani), care a ajuns pe locul 23 în clasamentul WTA după succesul de la US Open, a dezvăluit cu ce echipă de fotbal ține.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 18 Septembrie 2021, 13:12
Data actualizarii: Sambata 18 Septembrie 2021, 13:16

Jurgen Klopp, antrenorul lui Liverpool, a vorbit la superlativ despre Emma Răducanu în cadrul unei conferințe de presă în care a dezvăluit că a urmărit până la final victoria sportivei cu tată român din finala de la US Open.

"A fost impresionant. A trecut mult de când m-am uitat până la final la un meci de tenis și chiar și mai mult timp de când am văzut un meci complet de tenis feminin. Chiar am fost impresionat de putere și viteză.

M-am uitat și la interviuri, la ambele fete, la cum vorbeau ele, la 18, respectiv 19 ani. Asta m-a inspirat poate chiar mai mult decât tenisul lor, și oricum era deja suficient jocul lor. Am rămas impresionat de modul în care ele s-au prezentat”, a spus Klopp.

Emma i-a mulțumit antrenorului german cu prima ocazie și a dezvăluit că simpatizează naționala Angliei, care a ajuns în această vară până în finala Campionatului European.

"Este foarte, foarte drăguț să aud lucrul acesta și sunt foarte recunoscătoare. Cred că tenisul feminin este extrem de puternic în acest moment și că toate jucătoarele pot câștiga orice turneu. Îi sunt foarte recunoscătoare domnului Jurgen Klopp pentru comentariul său. Echipa mea preferată de fotbal este Anglia", a declarat câștigătoarea US Open.

Modifică setările cookies