emma raducanu Simona Halep Tenis WTA Romania Transylvania Open WTA 250 Cluj-Napoca Tenis

Emma Răducanu, așteptată să joace turneu WTA în România peste o lună! Anunțul organizatorilor Transylvania Open 

Directorul turneului WTA 250, Transylvania Open a anunțat că o așteaptă cu brațele deschise pe Emma Răducanu la Cluj-Napoca. 

Marcu Czentye
Data publicarii: Marti 14 Septembrie 2021, 09:38
Data actualizarii: Marti 14 Septembrie 2021, 09:40

Cu o ascensiune de 127 de locuri în clasamentul WTA, Emma Răducanu a ajuns a 23-a jucătoare a lumii și în poziția de a se putea înscrie la orice competiție din calendarul anual al tenisului feminin. 

Unul dintre turneele importante ale lunii octombrie va fi Transylvania Open, o competiție WTA 250 care va avea loc în Arena BT din Cluj-Napoca, pe suprafață hard, similară cu cea folosită la US Open. Condițiile de joc vor fi indoor însă, aspect care va accelera dinamica mingii în timpul punctelor.

  • Emma Răducanu, așteptată să joace turneu WTA în România peste o lună! Anunțul organizatorilor Transylvania Open

Simona Halep va participa la Transylvania Open de la Cluj-Napoca (25-31 octombrie) 


Directorul întrecerii din județul Cluj a anunțat deja că o așteaptă pe Emma Răducanu să vină în postura de participantă. „O așteptăm la Transylvania Open cu brațele deschise! Cred că România abia asteaptă să o întâlnească și să o aplaude”, a spus Patrick Ciorcilă, conform GSP.

Între timp, Simona Halep și-a anunțat prezența în turneul de hard, WTA 250 de la Cluj-Napoca, programat pentru săptămâna 25-31 octombrie. 

Modifică setările cookies