Cea mai SEXY organizatoare de petreceri INEDITE: "Toata lumea este dezbracata la finalul serii". Ultimul TREND in materie de party-uri 

Cea mai SEXY organizatoare de petreceri INEDITE: "Toata lumea este dezbracata la finalul serii". Ultimul TREND in materie de party-uri 

Sarah Banahan organizeaza cele mai inedite petreceri.

Sarah Banahan este oraganizatoare profesionista de petreceri erotice. Totul a plecat de la momentul in care a ajuns la prima sa petrecere, cand se afla intr-o relatie si lucra in industria de modeling. 

Sarah a vorbit pentru Daily Star despre prima ei experienta la o astfel de petrecere: "Eram emotionata, aveam fluturi in stomac deoarece ma apropiam de o lume pe care nu o mai vazusem inainte, era eleganta si cool si scumpa, sa ajungi inauntru".

Dupa prima petrecere la care a mers, a decis sa renunte la job-ul pe care il avea si sa se dedice organizarii de astfel de petreceri.

"Am fost intotdeauna creativa, iubesc culorile, fashion-ul, muzica, lenjeria, oamenii. Sunt o gazda naturala, iar prin "gazda" vreau sa spun ca eu coordonez intreaga seara. 

Trebuie sa gasesc locatia, sa asigur bautura, sa gasesc securitate, sa cumpar lubrifiante, jucarii, sa gasesc un DJ. Merg printre ei sa ma asigur ca nu este niciun pericol, niciun cuplu nu se cearta. Totul este controlat doar de mine.

Acest tip de petreceri cer trei lucruri: educatie, maturitate si incredere", a declarat Sarah Banahan. 

FULLSCREEN

VIDEO PROTVPLUS.RO

Reacția Guvernului privind documentele referitoare la grupul de lucru pentru verificarea deceselor COVID
BRAT
Modifică setările cookies