GALERIE FOTO Blonda care a uimit în finala Champions League din 2019 și-a uimit fanii cu noua ocupație: "Poți să mă pui la podea oricând"

Kinsey Wolanski Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 01 Mai 2024, 19:26
Data actualizarii: Miercuri 01 Mai 2024, 19:33

Kinsey Wolanski (27 ani) a devenit cunoscută după ce a pătruns, aproape dezbrăcată, pe teren, la finala Ligii Campionilor dintre Tottenham și Liverpool, în 2019.

Momentul s-a petrecut în 2019, iar Kinsey Wolanski a sărit pe teren purtând un body minuscul, care îi lăsa părțile intime la vedere, promovând atunci site-ul pentru adulți pe care iubitul ei de la acea vreme îl deținea. Tânăra a devenit ulterior virală, iar aparițiile sale nu au mai trecut neobservate. 

Ajunsă la peste 3,6 milioane de urmăritori pe contul de Instagram, tânăra de 27 de ani s-a transformat într-o adevărată vedetă pe rețelele de socializare, iar numeroase branduri o caută pentru a promova diverse produse. 

De curând, Kinsey Wolanski a dezvăluit fanilor că a început antrenamentele pentru UFC, alături de campioana Cody Garbrandt. "Imaginează-ți cum ar fi să te lupți cu Kinsey", "Poți să mă pui la podea oricând" sunt doar câteva dintre reacțiile apărute pe rețelele de socializare.

În urmă cu un an, tânăra le-a dezvăluit admiratorilor că a trecut testul de pilot pentru elicoptere, adăugând la descrierea de pe rețelele de socializare că este "expert în tranzacții imobiliare, zbor cu elicopeterele, investiții și OnlyFans".

"Să obțin permisul de pilot a fost cea mai mare provocare, dar și cel mai satisfăcător lucru pe care l-am făcut până acum. Am zburat 112 ore înainte de ultimul examen. Trebuie să treci trei probe. Un examen scris, unul oral și proba practică. Întregul proces a durat un an și jumătate", a povestit Kinsey, citat de Daily Star.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!