VIDEO EXCLUSIV Părintele Vasile Ioana a fost invitat la Arena Sport.ro: “VAR-ul aduce adevarul mai aproape. Nu putem trăi fără adevăr!”

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 02 Mai 2024, 09:00
Data actualizarii: Joi 09 Mai 2024, 08:43

Arena Sport.ro e în fiecare joi, de la 9:00, pe VOYO și Sport.ro.

  • Arena Sport.ro, emisiune moderată de Cătălin Oprișan, e în fiecare joi, de la 9:00, pe VOYO și Sport.ro.

În Săptămâna Mare, Cătălin Oprișan a avut un invitat deosebit la emisiunea Arena Sport.ro, pe Părintele Vasile Ioana.

Părintele a vorbit despre momentele tensionate din timpul partidelor de fotbal, deciziile controversate de arbitraj, dar și felul în care reacționează jucătorii.

"Și dacă îi dă faultul ăla bun, corect, tot îl înjuri pe arbitru și atunci arbitrul ăla ce face? Își ia înjurături și atunci Dumnezeu, care vede ca e nedreptățit, îi va da har arbitrului", a punctat Părintele. 

"Vorbesc la telefon cu dânsul seara (n.r. - cu Gigi Becali) și îmi e drag să mă sfătuiesc cu el pentru problemele pastorale de-ale mele. Ai văzut interviul ăla când a pierdut cu 4-0 cu Rapid? Ce a făcut acolo? S-a smerit!", a povestit invitatul lui Cătălin Oprișan, care a explicat că pe un sportiv îl apreciezi cu toate calitățile și defectele pe care le are: "Dacă alegi să iubești un sportiv, tu îl iubesti pe Coman să zicem. Îl iubești pe Coman cu toate ale lui, cu toate defectele lui. Îl iubești pe Gigi, îl iubești pe Șucu".

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!