Simona Halep Patrick Mouratoglou Simona Halep antrenor Simona Halep antrenor nou Tenis

FOTO „Cred că tu ai nevoie de antrenor, Patrick, nu eu!” Mesajul neașteptat transmis de Simona Halep noului său antrenor

Simona Halep l-a călcat pe nervi pe Patrick Mouratoglou cu o remarcă subtilă transmisă pe rețelele de socializare. 

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 02 August 2022, 13:15
Data actualizarii: Marti 02 August 2022, 13:24

Simona Halep și Patrick Mouratoglou colaborează de aproximativ patru luni, iar ca în orice început de colaborare, cele două părți s-au testat reciproc pentru a se cunoaște mai bine.

Într-o zi de pauză a turneului de la Wimbledon din acest an, Simona Halep și noul său antrenor s-au duelat într-un meci de tenis de masă, iar jucătoarea din România a avut câștig de cauză.

Simona Halep nu a ratat ocazia de a-și ironiza noul tehnician

Pentru a compensa numeroasele momente în care răbdarea i-a fost testată de către Patrick Mouratoglou, în timpul antrenamentelor, Simona Halep nu a ratat șansa de a-și ironiza tehnicianul, transmițând pe Instagram: „Cred că azi tu ești cel care are nevoie de antrenor, Patrick!”, a scris Simona Halep.

Mouratoglou a încuviințat, zicând: „Am dat tot ce aveam mai bun. Fără regrete. Am jucat cu o adversară mai bună,” a fost replica tehnicianului francez cu origini grecești. 

Simona Halep a debutat cu victorie la Washington, scor 6-3, 7-5, în meciul jucat în primul tur contra Cristinei Bucșa. Patrick Mouratoglou nu a fost prezent în tribunele arenei principale, dar ar fi avut motive de supărare, ținând cont că eleva sa a greșit neforțat de 33 de ori în cele 81 de minute ale jocului. 

Modifică setările cookies