Simona Halep Cristina Bucsa Simona Halep WTA 250 Washington Simona Halep WTA Washington 2022 Tenis WTA Tenis

A câștigat, dar nu a convins! Reacția Simonei Halep după partida cu Bucșa, în care a comis un număr record de erori neforțate

Simona Halep a comis 33 de erori neforțate în cele 81 de minute de joc ale confruntării cu Cristina Bucșa. 

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 01 August 2022, 20:40
Data actualizarii: Luni 01 August 2022, 20:41

Simona Halep (30 de ani, 16 WTA) a învins-o cu 6-3, 7-5 pe Cristina Bucșa (123 WTA), în runda inaugurală a întrecerii WTA 250 de la Washington.

Sportiva din România a comis un număr record de greșeli neforțate, 33 de-a lungul partidei, dar a declarat că este bucuroasă că a reușit să obțină calificarea în minim de seturi, în ciuda unui final de meci în care a fost nevoită să servească de trei ori pentru a închide meciul. 

Simona Halep a comis o greșeală neforțată la 2 minute și jumătate, în medie

„Mă bucur să fiu aici. Atmosfera e foarte frumoasă. M-am simțit binevenită și vă mulțumesc. Mi-a luat mai mult timp să mă acomodez pe hard. Azi am avut ceva probleme, dar mă bucur că am închis în două seturi. Nu a fost ușor, dar mă bucur că am câștigat. 

Știu că nu există perfecțiune, dar pun multă presiune pe mine. Se întâmplă ca adversara să joace mai bine. Azi am luat totul punct cu punct,” a spus Simona Halep, în interviul oferit pe suprafața de joc.

Întrebată dacă știe vreun restaurant românesc bun la Washington, Simona Halep a replicat: „Nu știu dacă există vreun restaurant românesc. Dacă știți voi, să mă ajutați și să mi-l spuneți,” a adăugat sportiva din Constanța, care a câștigat €14,009 pentru calificarea în turul secund.

Halep o va primi pe Madison Brengle ori Anna Kalinskaya în al doilea meci la Washington. 

Modifică setările cookies