Turneul Campionilor cupa mondiala 2022 Cupa Mondiala din Qatar Qatar Ecuador meciul de deschidere Turneul Campionilor tenis Tenis

Finala Turneului Campionilor, reprogramată pentru a nu se sincroniza cu Qatar - Ecuador, meciul de deschidere al Cupei Mondiale

Turneul Campionilor de la Torino se va desfășura cu două ore mai devreme decât a fost inițial programat, pentru a evita sincronizarea cu meciul de deschidere al Cupei Mondiale de fotbal, Qatar - Ecuador. 

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 20 Octombrie 2022, 09:00
Data actualizarii: Joi 20 Octombrie 2022, 10:09

Finala Turneului Campionilor de la Torino, programat în săptămâna 13-20 noiembrie a suferit modificări de program, în urma unui anunț oficial, publicat de ATP.

„Pentru a evita o coliziune cu meciul de deschidere al Cupei Mondiale, care este unul dintre cele mai mari evenimente sportive din lume și atrage inclusiv o parte a publicului nostru, am decis devansarea finalei cu două ore. Decizia nu a fost luată ușor, dar credem că este decizia potrivită atât pentru turneu, cât și pentru fanii din întreaga lume,” se arată scris în comunicatul ATP. 

Finala Turneului Campionilor a fost programată mai devreme cu două ore, datorită meciului Qatar - Ecuador

Carlos Alcaraz, Rafael Nadal, Novak Djokovic, Casper Ruud și Stefanos Tsitsipas sunt cei cinci tenismeni calificați deja la Turneul Campionilor, cărora li se vor adăuga încă trei plus rezervele care vor intra în turneu doar în cazul în care vreunul dintre jucători se va accidenta sau va deveni indisponibil, din alt motiv. 

Campionul en-titre, Alexander Zverev va rata ediția 2022 a Turneului Campionilor, din cauza accidentării groaznice suferite în semifinala turneului de la Roland Garros, când a suferit o multiplă ruptură a ligamentelor gleznei. 

Meciul de deschidere al Cupei Mondiale de fotbal, Qatar - Ecuador se joacă duminică, 20 noiembrie, de la ora 18:00. 

Modifică setările cookies