Anglia Cupa Mondiala din Qatar Franta CM 2022

Fanii Angliei s-au răzbunat! Suporterii The Three Lions au modificat pagina de Wikipedia a arbitrului de la meciul cu Franța 

Fanii naționalei Angliei s-au răzbunat după înfrângerea suferită de echipa lui Southgate în fața Franței, la Cupa Mondială din Qatar. Internauții l-au atacat pe arbitrul responsabil de joc prin modificarea informațiilor de pe pagina sa de Wikipedia.

Alexandru Hațieganu
Data publicarii: Marti 13 Decembrie 2022, 16:46
Data actualizarii: Marti 13 Decembrie 2022, 16:39

Suporterii Three Lions au fost revoltați de decizia arbitrului Wilton Sampaio, din prima repriză a jocului, de a nu acorda Angliei o lovitură liberă înainte ca Franța să înscrie și de a-i refuza lui Harry Kane un penalty.

Iar pentru a se răzbuna, aceștia au modificat într-un mod hilar pagina de Wikipedia a lui Walton Sampaio, arbitrul care a condus meciul din sferturile de finală ale Cupei Mondiale. Suporterii englezi au scris în dreptul descrierii sale următoarele:

 "Wilton Pereira Sampaio este un fan al Franței și un arbitru de fotbal brazilian. El este în prezent investigat pentru că nu a acordat un penalty Angliei după ce Harry Kane a fost accidentat".

Deși a acordat Angliei două penalty-uri în repriza a doua, Sampaio nu a făcut impresie bună în fața englezilor după ce nu a acordat Angliei o lovitură liberă pentru un fault împotriva lui Bukayo Saka, chiar înainte ca Franța să preia conducerea.

Mai târziu, în primele 45 de minute, Angliei i s-a refuzat ceea ce părea a fi un penalty, când Harry Kane a fost lovit de Dayot Upamecano în careu. Meciul dintre Anglia și Franța s-a finalizat cu victoria celei din urmă, cu un scor de 2-1.

Sursă foto: Getty

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!