Tenis

Simona Halep, prima problema intampinata cu noul antrenor! De ce ii va fi dificil cu Van Cleemput

Simona Halep si-a luat antrenor dupa eliminarea de la Australian Open. 

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 22 Ianuarie 2019, 10:51
Data actualizarii: Marti 22 Ianuarie 2019, 10:51

Invinsa de Serena Williams in optimi la Melbourne, Simona Halep revine in Romania si incepe sa lucreze cu noul antrenor, belgianul Thierry Van Cleemput. Fostul antrenor al lui Goffin este angajat de proba pentru turneele de la Doha si Dubai, iar apoi cei doi vor stabili daca vor semna un contract definitiv.

Lui Van Cleemput ii va fi dificil sa lucreze cu Simona, crede Adrian Cruciat. Belgianul a lucrat doar cu baieti in cariera sa, iar situatia este complet diferita la feminin, crede fostul jucator roman.

"Orice antrenor de top 10 ATP poate aduce un plus. E dificil sa treci de la a antrena baieti la a antrena fete, dar cred ca o va ajuta pe Simona Halep. Cu fetele trebuie sa vorbesti diferit, trebuie sa comunici altfel si le motivezi in alt mod decat pe baieti. Exista posibilitatea sa aiba nevoie de adaptare, iar acesta e un alt minus.

E clar ca e un antrenor de succes. Se vede asta din ce a facut cu David Goffin. Nu era un jucator la care sa te astepti sa faca asa ceva, dar iata ca a ajuns foarte sus (n.r. locul 7 ATP)”, a declarat Adrian Cruciat pentru Prosport.

Van Cleemput vine s-o antreneze pe Halep la Bucuresti!


"Ar trebui sa avem cateva sesiuni de antrenamente la Bucuresti si apoi sa mergem la cateva turnee pentru a vedea cum merg lucrurile. Cum ma integrez in echipa. Ideea este sa incepem de la Doha si Dubai", a anuntat Van Cleemput

Modifică setările cookies