Motivul pentru care Goffin a renuntat la Thierry Van Cleemput! De ce s-a despartit de noul antrenor al Simonei Halep!

david goffin Cupa Davis despartire Halep Thierry Van Cleemput Simona Halep Superliga Motivul pentru care Goffin a renuntat la Thierry Van Cleemput! De ce s-a despartit de noul antrenor al Simonei Halep!
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 05 Februarie 2019, 12:35
Data actualizarii: Marti 05 Februarie 2019, 12:39

Presa din Franta a dezvaluit motivul despartirii lui Thierry Van Cleemput de David Goffin.

Simona Halep a confirmat ca Thierry Van Cleemput este noul ei antrenor, iar presa din Franta a dezvaluit motivul pentru care belgianul a fost pus pe liber de David Goffin.

Dupa ce David Goffin a fost eliminat de la Australian Open 2019, el si Thierry Van Cleemput au decis sa puna capat colaborarii care s-a intins pe durata a cinci ani, timp in care jucatorul a cucerit patru titluri si a ajuns pan ape locul 7 ATP. Se pare ca David Goffin are nevoie de un noua antrenor, de noi metode pentru a se reinventa, conform informatiilor furnizate de presa din Franta.

"David Goffin trece printr-o criza de incredere. S-a despartit recent de antrenorul Thierry Van Cleemput, pentru a gasi 'un nou discurs' si pentru a-s revigora cariera, dupa un an sub asteptari", noteaza publicatia franceinfo.

Thierry Van Cleemput a venit la Bucuresti pe 28 ianuarie pentru a vedea daca este posibila colaborarea cu romanca in varsta de 27 de ani. In afara de Goffin, el i-a mai pregatit pe Steve Darcis si Olivier Rochus, iar intre 2002 si 2005 a fost capitanul nejucator al echipei de Cupa Davis a Belgiei. Thierry Van Cleemput si Simona Halep vor incepe sa lucreze impreuna in mod oficial la turneul de la Doha, care are loc in imediata saptamana de dupa Fed Cup.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!