România, elogiată pe site-ul oficial al Cupei Billie Jean King: ce s-a scris despre Ana Bogdan și Jaqueline Cristian

Ana Bogdan Cupa Billie Jean King Jaqueline Cristian Tenis
Marcu Czentye
Data publicarii: Luni 15 Aprilie 2024, 13:41
Data actualizarii: Luni 15 Aprilie 2024, 13:42

România, lăudată pe prima pagină a site-ului oficial al Cupei Billie Jean King. 

Echipa națională de tenis feminin a României a reușit imposibilul pe zgura verde din Florida, SUA și a surmontat deficitul de două puncte în barajul decisiv cu Ucraina.

Comentând succesele semnate de Ana Bogdan și Jaqueline Cristian, jurnalistul Matt Roberts a scris pentru site-ul oficial al Cupei Billie Jean King o serie de remarci laudative la adresa româncelor.

Victoria României cu Ucraina ține prima pagină a site-ului Cupei Billie Jean King

„Victoria româncelor marchează doar a noua oară în istoria Cupei Billie Jean King când o echipă a revenit de la 0-2 pentru a câștiga, de când s-a adoptat formatul de 3/5 meciuri, în 1995.

Acest succes va fi deosebit de dulce, deoarece româncele s-au aflat de partea greșită a unei astfel de reveniri anul trecut, pierzând în fața Sloveniei în această etapă a competiției.

„Un succes deosebit de dulce, deoarece româncele s-au aflat de partea greșită a unei astfel de reveniri anul trecut.”

  • Slovenia a câștigat în detrimentul României, scor 3-2 la meciuri, în aprilie 2023, după ce româncele au condus cu 2-0. 

Acest lucru le-a negat un loc la turneul final din Sevilia anul trecut, dar în noiembrie vor fi acolo,” se arată pe site-ul oficial al Cupei Billie Jean King, competiția internațională a tenisului feminin. 

„Pentru mine, acest moment înseamnă mult. Mi-am dat inima pe teren. Am trecut prin momente dificile. Nu am câștigat un meci timp de o lună și jumătate.

Dar să fiu aici reprezentând țara mea, este pur și simplu uimitor,” a spus Ana Bogdan, după meci, în timp ce căpitanul nejucător, Horia Tecău a admis că le-a invitat pe jucătoare la „o petrecere pe cinste.”


„Djokovic sau cum îl cheamă...” Ion Țiriac, moment savuros la turneul ATP întors la București

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!