VIDEO „Nimeni nu mai credea că aveți vreo șansă!” Replica extraordinară dată de Jaqueline Cristian chiar înainte de meciul decisiv

Marcu Czentye
Data publicarii: Duminica 14 Aprilie 2024, 09:00
Data actualizarii: Duminica 14 Aprilie 2024, 08:55

„Am continuat să credem,” a spus Jaqueline Cristian într-un interviu oferit înainte de meciul decisiv al barajului cu Ucraina. 

La 25 de ani, Jaqueline Cristian (75 WTA) a obținut cele mai mari victorii din istoricul său în echipa națională de tenis feminin a României.

Sportiva din țara noastră s-a impus în meciul de simplu cu Lesia Tsurenko, revenind scor 6-4, 6-4, după un prim set cedat după doar două game-uri apropiate.

Jaqueline Cristian și Ana Bogdan, câte două victorii uriașe în barajul cu Ucraina

Înainte de partida decisivă de dublu, în care, ulterior, a reușit, alături de Ana Bogdan, să le învingă pe surorile Kichenok, scor 6-2, 7-6 (7), Jaqueline Cristian a mărturisit că a învățat din experiența eșecului suferit în Slovenia, în aprilie 2023. 

„Astăzi am avut un bun sentiment în rachetă. Totul face parte din joc, din proces și încerc să caut cele mai bune soluții, chiar dacă trebuie să joc în două degete,” s-a confesat Jaqueline Cristian pe terenul de joc, cu câteva minute înainte să joace partida de dublu, decisivă în barajul România - Ucraina.

„Am continuat să credem. Am învățat din proprie experiență că nu se termină până nu e gata.”

„Nu cred că vreo persoană în stadionul acesta, în afară de voi și de fanii voștri, credea că mai aveți vreo șansă azi,” i s-a spus româncei de către persoana care a intervievat-o. 

„Am continuat să credem,” a spus Jaqueline Cristian, înainte de un oftat lung. „Am învățat din proprie experiență că nu se termină până nu e gata,” a comentat Cristian, în contextul eșecului suferit scor 3-2 la meciuri, în Slovenia, în urmă cu un an, într-un playoff în care româncele au condus cu 2-0, la fel ca ucrainencele acum. 

Jaqueline Cristian face parte din lotul pe care România îl poate trimite la turneul final al Cupei Billie Jean King, fixat în săptămâna 12-17 noiembrie. 

Calificarea României reprezintă o premieră, de când numele competiției a fost schimbat. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!