Novak Djokovic a revenit în ATP, dar Dubai poate fi doar o excepție: „Nu pot intra în SUA.” Șanse infime să joace în luna martie

Novak Djokovic ATP Dubai Novak Djokovic Indian Wells Novak Djokovic Miami Tenis ATP Tenis
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 22 Februarie 2022, 09:33
Data actualizarii: Marti 22 Februarie 2022, 09:39

Luna martie programează în circuitul ATP doar două întreceri, Indian Wells și Miami, dar Novak Djokovic nu are permisiunea de a intra pe teritoriul Americii. 

Novak Djokovic a câștigat primul meci la revenirea în ATP, învingându-l pe italianul Lorenzo Musetti (58 ATP), scor 6-3, 6-3, în 75 de minute de joc. 

Întrebat la finalul partidei dacă are vreo șansă de participare în scurtul sezon nord-american programat în luna martie, pentru care cei mai mulți tenismeni vor face deplasarea la Indian Wells (10-20 martie) și Miami (23 martie - 3 aprilie), liderul ATP s-a declarat sceptic. 

Novak Djokovic: „Nu am dreptul să intru în Statele Unite la ora actuală.” 

„La ora actuală, nu. Nu pot să merg, nu am dreptul să intru în Statele Unite. Nu pot să joc, dar să vedem ce se va întâmpla. Poate că lucrurile se vor schimba în următoarele săptămâni,” a declarat Novak Djokovic, lăsând de înțeles că nu are mari speranțe să își întregească programul cu cele două întreceri de calibru ATP Masters 1000. 

Actualmente, Novak Djokovic are doar două turnee ATP programate în următoarele trei luni, statutul său de sportiv nevaccinat - unicul jucător din top 100 care are acest statut - nepermițându-i să participe în competițiile organizate în statele cu reguli stricte de intrare pe teritoriu, printre care SUA. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!