rafael nadal Novak Djokovic Rafael Nadal Grand Slam Tenis ATP Tenis

„Absența lui Djokovic nu va afecta turneele de mare șlem” Ce spune Nadal despre posibilitatea ca rivalul său să joace nevaccinat

Rafael Nadal a vorbit la Acapulco despre scenariul în care Novak Djokovic va participa nevaccinat la turneele de mare șlem.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 22 Februarie 2022, 08:07
Data actualizarii: Marti 22 Februarie 2022, 08:32

Deplasat la Acapulco, Mexic pentru turneul ATP 500 programat în săptămâna 21-26 februarie, campionul Australian Open 2022, Rafael Nadal a fost întrebat despre scenariul în care Novak Djokovic ar juca în turneele de mare șlem având statutul de sportiv nevaccinat.

În momentul de față, Novak Djokovic este unicul jucător din top 100 ATP care este nevaccinat anti-COVID și are în calendarul provizoriu programate doar două întreceri în următoarele trei luni, anume competiția ATP 500 Dubai (21-26 februarie) și ATP 250 Belgrad (18-24 aprilie). 

Rafael Nadal: „Dacă Novak va putea juca la Grand Slam-uri ca nevaccinat, va fi binevenit.” 

„Absența lui Novak Djokovic în Grand Slam-uri îi va afecta palmaresul, nu și turneele de mare șlem în sine. Cine câștigă cele mai multe Slam-uri? Va fi cine va fi. Fiecare își asumă deciziile pe care le ia și trebuie să trăiască cu ele,” a declarat Rafael Nadal într-o conferință de presă susținută la Acapulco. 

„Să sperăm că pandemia va dispărea, ușor-ușor și nu vom mai avea atâtea morți în lume, atâta oroare și ne vom putea întoarce la normalitate. Nu o spun pentru Novak, ci pentru lume, în general. Sunt mulți oameni care au suferit, dar dacă Novak poate juca la Grand Slam-uri ca nevaccinat, va fi binevenit,” a adăugat Nadal, notează Eurosport.

Australian Open 2022 a fost primul turneu de mare șlem la care Rafael Nadal a participat fără să îi aibă pe Roger Federer și Novak Djokovic competitori. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!